Lone Hertz i Kongens Have

Romantiske digte smukt oplæst af Lone Hertz i Kongens Have

Du kan opleve Lone Hertz læse romantiske digte i de eventyrlige omgivelser i Kongens Have mandag 5. juni 2017. En hyggelig aften med romantisk og rolig stemning i hele Kongens Have.

Folkekær skuespillerinde

Lone Hertz er en folkekær skuespiller, kendt især for rollen som frøken Nitouche og den smukke frøken Klärchen i Sommer i Tyrol. Efter en lang periode med masser af teater er Lone igen at finde på film, ligesom hun har travlt med at holde foredrag og oplæsninger rundt i landet.

Lone Hertz på teater og i film

Som skuespiller har Lone Hertz haft en lang række roller – på teater såvel som på film, og på teatret, og har derudover også instrueret film og indtalt Det Ny Testamente. Fra 1980-82 var Lone Hertz leder af Bristol Teatret og sidenhen af Aveny Teatret i 1982-84. Derefter blev Lone rektor på Statens Teaterskole i perioden 1984-90. Foruden sine ansættelser har Lone også været medlem af forskellige råd i teaterbranchen, deriblandt Teaterrådet fra 1988-91 og Folkeskolens Udviklingsråd fra 1987. I 2015 var Lone Hertz igen at se på spillefilm i Niels Nørlev Hansens “Min søsters børn og guldgraverne”, ligesom der er mange kommende filmprojekter i støbeskeen. Frøken Nitouche bliver desuden genskabt på Folketeatret i 2016, og Lone har fået rollen som klostrets dydige overhoved, priorinden – 53 år efter sit store gennembrud.

Køb billet til En Romantisk Aften i Kongens Have

Køb billet nu!

.

 

top