Kongens have danner rammen om romanisk musikaften

Tilkøb af mad, drikke m.m.

Tilbud om tilkøb af mad, drikke, stol m.m. er blot tilbud, og det er ganske frivilligt om man ønsker at benytte sig af dem.

VIGTIG INFO om mad & drikke i Kongens Have

Det vil ikke være tilladt at medbringe egen mad og drikkevarer denne aften. “Picnickurv” og “Sandwich Bag” kan kun købes ved forudbestilling for at undgå madspild, derfor kan mad ikke købes på selve koncertaftenen. Der vil være barsalg med vin, øl, vand, kaffe & te m.m.

VIGTIG INFO om stole, borde, bænke, tæpper i Kongens Have denne aften

Der vil der være parkbænke i Kongens Have som man kan benytte når man har brug for hvile, og det er tilladt at medbringe tæpper så man også kan sidde i græsset foran de 15 scener der er placeret i hele Kongens Have. Det vil ikke være tilladt eller muligt selv at medbringe egen stol, skammel, klap-ud stol, rygsæk-stol, taburet eller lignende møbler i Kongens Have denne aften. Der sælges som tilkøb et meget begrænset antal specialdesignet koncertstole, og disse koncertstole kan købes på denne side (se nedenstående), men kun så længe lager haves.

Hvis du har fået dine koncertbilletter som gave – og nu gerne vil købe mad og drikke

Har du fået dine koncertbilletter som gave, så skal du ringe til kundeservice 33 15 40 00 – for at ændre den e-mail adresse der er knyttet til dine billetter så det er DIN e-mailadresse vi har i systemet. Det vil ikke være muligt for dig at købe mad, drikke m.m. online før vi har rettet e-mail adressen i systemet.

Sådan køber du tilkøb til din koncertbillet

Alle tilkøb købes efter man har modtaget sine koncertbilletter. Du skal have dit ordre nr. klar, da du skal indtaste dette ved bestilling. Dit ordre nr. står på din billet (ikke faktura nr.). Gå direkte til KØB AF TILKØB – klik her

Se herunder vores udvalg:

Picnickurv (få tilbage)

En Romantisk Sommer Picnickurv i Kongens Have:

Pris 299,- kr. alt inkluderet for én person – Bestil picnickurv her

Picnickurv (Vegetar)

En Romantisk Sommer Picnickurv i Kongens Have:

Pris 299,- kr. alt inkluderet for én person – Bestil picnickurv (VEGETAR) her

Sandwich Bag (begrænset antal)

Sandwich Bag med lækker sandwich, vin og chokolade for én person:

Pris 149,- kr. alt inkluderet for én person – Bestil sandwich her

Koncertstol – (snart udsolgt)

Sid behageligt i en original koncertstol

Koncertstol med fri siddeplads i hele Kongens Have. Køb en original koncertstol, som kan forudbestilles her. Sid behageligt i en original koncert stol “En Romantisk Aften i Kongens Have”. Du kan nemt og enkelt bære denne koncertstol rundt i hele Kongens Have og sætte dig nøjagtigt hvor du har lyst og nyde de forskellige koncerter.

Pris 199 kr. inkl. bæretaske. Et dejligt minde fra en fantastisk aften, som efterfølgende kan tages med hjem og bruges hele sommeren. Bestil koncertstol her

Begrænset antal, sælges så længe lager haves.

(Det vil ikke være tilladt eller muligt selv at medbringe egen stol, “jægerstok”, skammel, klap-ud stol, rygsæk-stol, taburet eller lignende i Kongens Have denne aften)

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

top