Praktisk information i Kongens Have

 

 

Et eksempel på en koncertbillet. Hver billet har sit eget stregkodenummer.

KONCERTBILLET med stregkode – skal være printet på papir

HUSK, at du skal udskrive din print-selv billet på papir (du har modtaget den på e-mail) og medbringe den i Kongens Have. Billetten SKAL printes på standard, hvidt A4-papir. Det er ikke nok at have PDF’en med på fx din mobil – det skal være på papir, så vores scannere kan læse stregkoden. Hver stregkode kan kun læses én gang. Vi anbefaler, at du passer godt på dine print-selv-billetter, så andre ikke for mulighed for at kopiere og misbruge dem. En faktura er ikke gyldig som adgangsbillet, og giver IKKE adgang til arrangementet.

 

 

 

 

 

 

Et eksempel på en tilkøbsbillet af picnickurv. Hver billet har sit eget stregkodenummer.

TILKØBSBILLET med stregkode – skal være printet på papir

HUSK, at du skal udskrive din tilkøbsbillet hvis du har købt en fx. picnickurv, sandwich bag, koncertstol m.m. og medbringe den/dem i Kongens Have. Billetten/billetterne SKAL printes på standard, hvidt A4-papir. Det er ikke nok at have PDF’en med på fx din mobil – det skal være på papir, så vores scannere kan læse stregkoden. Hver stregkode kan kun læses én gang. Vi anbefaler, at du passer godt på dine print-selv-billetter, så andre ikke for mulighed for at kopiere og misbruge dem. En faktura er ikke gyldig som adgangsbillet, og giver IKKE adgang til at få udleveret tilkøb.

 

 

 

 

Indgange til Kongens Have – Står på din billet.

På din billet vil stå hvilken indgangsport du skal benytte f.eks. PORT 1, PORT 2. Du kan kun benytte det port nummer der står på din billet. Arrangementet starter kl. 18:00 (portene åbnes 17:30) hvor der er adgang ved fremvisning af billet.

Forudbestil mad og drikke m.m.

Klik her for forudbestilling af “Picnickurv” eller “Sandwich Bag” m.m. Du skal have dit ordre nr. klar, da du skal indtaste dette ved bestilling. Dit ordre nr. står på din billet (ikke faktura nr.).

Mad og drikke – Hvad må man medbringe?

Det vil ikke være tilladt at medbringe egen mad og drikkevarer denne aften. Visitation kan finde sted. “Picnickurv” og “Sandwich Bag” kan købes ved forudbestilling. Der vil være barsalg med vin, øl, vand, kaffe & te i Kongens Have denne aften. For at undgå madspild kan mad ikke købes på selve koncertaftenen.

Aftenens Program – Repertoire

Her kan du læse repertoire for hver kunstner der optræder på hver scene i Kongens Have. Print ud og ta´ med til koncerten. Du kan udprinte repertoire her KLIK HER

Billetpris for børn og voksne

Alle billetter tillægges et billetgebyr på 25 kroner inkl. moms af bestilbillet.dk. Billetpris er 300 kr. inkl. moms (+ billetgebyr 25 kr) og inkluderer: Et glas kølig rosévin samt musik ifølge program. Billetpris er den samme for alle uanset børn og alder. Til børn og unge under 18 år tilbydes 1 stk. kildevand i stedet for ét glas rosévin.

Siddepladser – ikke tilladt at medbringe egne stole, taburet o.lign.

Det vil IKKE være tilladt at medbringe “jægerstok”, fold-ud-møbler, stole, taburet, bænke, campingstole eller lignende møbler af nogen art i Kongens Have til dette arrangement. Visitation kan finde sted. Det er tilladt at medbringe rollator og kørestol. Der vil være opsat parkbænke i Kongens Have, og det er tilladt at medbringe tæpper så man også kan sidde i græsset foran scenerne. Du kan (så længe lager haves) købe en særlig koncertstol med specialdesignet logo – læs mere her.

Picnic-tæpper

Du må meget gerne medbringe tæpper og plaider så du kan sidde på græsset i Kongens Have.

Oversigtskort over Kongens Have – Print ud her

Her kan du se oversigt over alle indgangsporte (du kan se på din billet hvilken port du skal benytte), toiletter, bar, udlevering af picnickurve, sandwich bags, barer, samt hvor i Kongens Have de forskellige scener er placeret. Print kortet og medbring det i Kongens Have. Du kan udprinte oversigtskortet eller downloade her KLIK HER

Betalingsmetoder i Kongens Have

I vores barer i Kongens Have kan man betale med MobilePay og kontanter. Vi tager ikke imod udenlandsk valuta eller kreditkort.

Kaffebar – nyd din aftenkaffe i Kongens Have

Besøg vores kaffebar i Kongens Have (ved PORT 10). Her sælges friskbrygget kaffe og Perchs Te hele aftenen, samt “Kongen af Danmark” bolsjer og skønne ispinde fra Hansens Flødeis. I vores kaffebar kan man betale med MobilePay og kontanter. Vi tager ikke imod udenlandsk valuta eller kreditkort.

Bar ved hver scene

Vi har 15 barer i Kongens Have – én ved hver scene. Her sælges hele aftenen vin, øl, vand, sodavand & peanuts. I vores barer i Kongens Have kan man betale med MobilePay og kontanter. Vi tager ikke imod udenlandsk valuta eller kreditkort.

Hvornår åbnes portene?

Arrangementet begynder kl. 18.00 (portene åbnes 17:30)

Bilparkering

I det indre København er placeret en række parkeringshuse og udendørs parkeringsarealer, hvor du mod betaling kan parkere din bil. Læs mere om parkering i indre København her  Desuden henviser vi til parkeringsregler og parkeringsafgifter for Københavns Kommune. Se mere information på Københavns kommunes hjemmeside om parkering.

Cykelparkering

Vi henviser til cykelparkering ved Nørreport Station, det vil ikke være muligt at medbringe sin cykel eller parkere ved Kongens Have denne aften.

Tog, bus og Metro

Nørreport Station er den nærmeste togstation. Flere buslinjer og toge køre til og fra Nørreport Station (v. Kongens Have). Køretider for busser se venligst Movias hjemmeside  Køretider for toge se venligst  www.dsb.dk Køretider for Metro se venligst www.m.dk

Taxa

Nærmeste taxa-holdeplads er ved Nørreport Station.
Vi henviser til følgende taxaselskaber i København:
TAXA, telefon 35 35 35 35
DAN-TAXI, telefon 70 25 25 25
TAXI-NORD, telefon 48 48 48 48
AMAGER-ØBRO TAXI, telefon 27 27 27 27

Kørestolsbrugere

Alle er velkommen i Kongens Have, og det kræver ingen særlig billet for kørestolsbrugere, blot vores almindelige adgangsbillet. Dog skal vi oplyse, at køreunderlaget i Kongens Have er græs og havens alléer er belagt med grus. Der vil ikke være køreplader eller lignende foran scenerne – alle scenerne vil stå på græsarealerne. I Kongens Have vil der denne aften til En Romantisk Aften i Kongens Have være handicapvenlige toiletter, og disse toiletter vil være markeret på kort over haven. Dette oversigtskort modtager alle, der køber billet senest 10 dage før arrangementsdatoen. Ved spørgsmål kontakt venligst vores kundeservice på 33 15 40 00. Vi har ikke ledsager ordning.

Rollator og kørestol

Det er tilladt at medbringe rollator og kørestol.

Hunde til arrangementet

Til denne koncert er det ikke tilladt at medbringe hunde i Kongens Have. Har du en førerhund bedes du venligst kontakt vores kundeservice på 33 15 40 00, da vi har særlige regler for førerhunde.

Garderobe

Der er til dette arrangement ikke garderobe i Kongens Have

Visitering

Forud for arrangementet vil der være visitering inklusive gennemgang af rygsække, tasker, poser, kurv m.v.

Åbningstid i Konges Have denne dag

Arrangementet begynder kl. 18:00 og slutter kl. 22:00. Det er ikke muligt at komme ind i Kongens Have før arrangementet (Offentligt åbnet denne dag fra kl. 7-15, lukket for alle da haven skal rengøres fra kl 15-18). Portene åbnes og der er adgang fra kl. 17:30 ved fremvisning af gyldig billet.

Salg af billetter på dagen / PORT 9

Hvis arrangementet ikke er udsolgt på forhånd, vil det være muligt at købe billetter på selve arrangementsdagen. Billetsalg og Information kun v. PORT 9.

Adgangsbillet til En Romantisk Aften i Kongens Have

Denne ene unikke aften, på Grundlovsdag, vil HELE kongens Have og slotshaven omkring Rosenborg Slot være lukket af til brug for afholdelse af særarrangementet. Det kræver derfor køb af billet for at kunne komme ind denne aften, enten i forsalg eller evt. ved indgangen, hvis der stadig er billetter til salg. Kun gæster, der har betalt entré til arrangementet har adgang til Kongens Have. Der vil være billetkontrol ved alle indgange til Kongens Have og Rosenborg Slotshave denne specielle aften. Billetpris (børn/voksne) 300 kr. pr. person (+ billetgebyr). Billetbestilling klik her

Presse

Medier er velkommen til at kontakte vores presseafdeling på email event@pbaction.dk

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

top