Det Danske Drengekor i Kongens Have

Drengekoret i Kongens Have

Du kan opleve Det Danske Drengekor i Kongens Have mandag 5. juni 2017 hvor de synger smukke sange bl.a. H.C. Andersen “I Danmark er jeg født” m.fl.

Historien om Det Danske Drengekor

Koret opstod i 1943 i skyggen af besættelsen under navnet ‘Parkdrengekoret’. Det begyndte som en bibeskæftigelse for en række fodbolddrenge, som ventede på, at fodboldbanerne skulle blive snefrie og spilbare efter vinteren. De sang gode danske sange, og de sang højt! – i klar protest mod den tyske overmagt.

Det Danske Drengekor og Det Kongelige Teater

Siden starten af 80erne har Det Danske Drengekor haft et fast samarbejde med Det Kongelige Teater. Det Danske Drengekor er fast leverandør af drenge som korsangere og statister til fortrinsvis operaer og enkelte skuespil og balletter. Omkring 1.500 kordrenge har deltaget i omkring 1.000 forestillinger siden starten på dette samarbejde, som har styrket drengenes professionalisme, engagement og diversitet i korlivet til gensidig glæde for både Det Danske Drengekor og Det Kongelige Teater.

Består af fem koncertkor

Det Danske Drengekor består af et Koncertkor for drenge mellem 9 og 15 år, et Juniorkor for de yngste, Barbershop Banden, mandskoret De Gamle Drenge samt De Unge Drenge for drenge med stemmer på vej gennem overgangen. De fem kor tilsammen tæller omkring 100 medlemmer.

Synger “I Danmark er jeg født” m.fl. i Kongens Have

Du kan opleve Det Danske Drengekor i Kongens Have mandag 5. juni 2017 synge romantiske sange i den smukke have.

Køb billet til En Romantisk Aften i Kongens Have

Køb billet nu!

.

 

Gem

top