Du kan opleve Jesper Thilo ved arrangementet "En Romantisk Aften i Kongens Have" tirsdag 5. juni 2018 hvor han bl.a. spiller Louis Armstrongs "What a Wonderful World" med flere - en smuk, stærk og uforglemmelig oplevelse.

 

Jesper Thilo med guitarist

  • ”Når Lygterne Tændes” – Jimmy Kennedy/Hugh Williams
  • ”I Skovens Dybe Stille Ro”– Fritz Andersen
  • ”Olsenbanden tema” – Bent Fabricius-Bjerre
  • ”On the Sunny Side of the Street” – Jimmy McHugh
  • “What a Wonderfull World” – Louis Amstrong

En af de mest fremtrædende europæiske saxofonister

Jesper Thilo er ”Mr. Mainstream” i dansk jazz med et saxofonspil, der har dybe rødder i amerikansk swing og bebop. Disse traditioner har Thilo tilegnet sig med en sådan indlevelse og et sådant håndelag, at han suverænt er en af de mest fremtrædende europæiske tenorsaxofonister i mainstreamjazzen.

Jesper Thilo mestrer flere typer rørbladsinstrumenter, men han er især kendt og elsket for sit spil på tenorsaxofon. Her trækker han på én gang på Coleman Hawkins´ robuste, saftige swing og Ben Websters varme og melodiske lyrik, som han på overbevisende måde har formet til sit eget udtryk.

Jazzmusikeren Jesper Thilo

Jesper Thilo spillede klarinet som dreng og blev uddannet på musikkonservatoriet med dette instrument. På samme tid begyndte læreårene som ung jazzmusiker i Arnvid Meyers toneangivende swingorkester i første halvdel af 1960’erne og atter i perioden 1967-1974.

Jesper Thilo har spillet med mange danske orkestre igennem årene bl.a. Niels Jørgen Steens A-Team, Kansas City Stompers, Ernie Wilkins Almost Big Band og ikke mindst DR Big Band, som han var medlem af fra 1966-1990.

Jesper Thilo spiller “What a Wonderful World”

Du kan opleve Jesper Thilo ved arrangementet “En Romantisk Aften i Kongens Have” tirsdag 5. juni 2018 hvor han bl.a. spiller Louis Armstrongs “What a Wonderful World” med flere – en smuk, stærk og uforglemmelig oplevelse.

GAVEIDÉ – KONGE PICNICKURV KR. 300,- Fri entré til arrangementet

Køb her

 

 

 

Gem

top