Kaare Norge i Kongens Have

Kaare Norge i Kgs. Have

Klassisk guitarist i verdensklasse

Kaare Norge er én af landets mest kendte og anerkendte instrumental-solister. Internationalt har han også opnået en stribe af flotte resultater, både i form af koncerter i meste af verden samt radio og tv-optræden.

Allerede som 17-årig blev Kaare Norge elev på Musikkonservatoriet i Aarhus. Efter solist eksamen sagde cellisten og censor professor Erling Bløndal Bengtsson: ”Hvis vi kunne give dig karakteren 16, havde vi gjort det!”.

Først og fremmest er Kaare Norge klassisk guitarist, men han er også optaget af den rytmiske musik og den spanske tradition, og spansk guitar – musik, som har givet ham et bredt publikum og fyldte koncertsale.

Kendingsmelodien fra DR tv-programmet “Dus med Dyrene”

Som komponist har Kaare Norge også værker på repertoiret. Bl.a. Hans ”Homage to Life” oprindeligt skrevet som kendingsmelodi til DR TV Programmet – ” En naturlig Forklaring” (Dus med Dyrene) med Vært Poul Thomsen 1992.

Kaare Norge har udgivet 22 CD’er og én dvd (Portrait of an Artist). Det har resulteret i 4 guldplader og én af platin. Kaare Norge har fået tildelt et utal af priser bl.a. Danmarks Radios Bolero-pris.

Romantisk stemning i Kongens Have med Kaare Norge

Du kan opleve Kaare Norge i Kongens Have mandag 5. juni 2017 hvor han spiller Beethoven “Für Elise” med flere.

Køb billet til En Romantisk Aften i Kongens Have

Køb billet nu!

.

 

top