Den Kongelige Livgardes Musikkorps ved "En Romantisk Aften i Kongens Have" 2018

Den Kongelige Livgardes Musikkorp – levere musik til Kongehuset

Den Kongelige Livgardes Musikkorps’ fornemste opgave er at levere musik til kongehuset: taffelmusik på slottene, vagtskifter på majestætens residens, musik ved modtagelser og statsbesøg. Man kan populært sige, at Musikkorpset er kongehusets husorkester.

  • ”Rosenborg Mach” – Nicolai Ferdinand Høyer
  • ”Morgenstemning – Peer Gynt” – Edvard Grieg
  • ”Jeg elsker dig” – Edvard Grieg
  • ”Tango Jalousie” – Jacob Gade
  • “Theme from Out of Africa (I Had a Farm in Africa) – John Barry

Den Kongelige Livgardes Musikkorps blev oprettet sammen med Livgarden af Frederik III i 1658. Musikkorpset består af 36 højtuddannede, professionelle musikere. Der er både kvinder og mænd i orkestret. Livgardens Musikkorps er Danmarks eneste professionelle harmoniorkester og består af træblæsere, messingblæsere og slagtøj.

Romantisk, stærk, hjerterørende, men ikke mindst – ufattelig smukt!

Filmen “Out of Africa” om Karen Blixens liv i Afrika med stjerneskuespillerne Meryl Streep og Robert Redford i hovedrollerne vandt mange statuetter ved Oscar-uddelingen i 1985. Filmen vandt både prisen som bedste film, bedste instruktion, manuskript, fotografering og musik. Filmtemaet (I Had a Farm in Africa) fra “Out of Africa” beskrives som romantisk, stærk, hjerterørende, men ikke mindst – ufattelig smukt.

Oscarvindende musik

Den engelsk filmmusikkomponist John Barry, som også stod bag filmmusik til 11 James Bond film, vandt en oscar for musikken til “Out of Africa” i 1985. Musikken er så karakteristik at du blot skal hører de første toner, så er du klar over hvilken film der er tale om, og lukker man øjnene kan man forestille sig de smukke landskaber i Afrika.

GAVEIDÉ – KONGE PICNICKURV KR. 300,- Fri entré

Køb her

 

 

Gem

top