Søs Fenger til "En Romantisk Aften i Kongens Have" 2018

Søs Fenger med trio ved “En Romantisk Aften i Kongens Have” 2018

  • “Kun Et Kys Herfra” – Søs Fenger
  • “Holder Øje Med Dig – Søs Fenger
  • “Du Er” – Søs Fenger
  • “Inderst Inde” – Søs Fenger

Søs Fenger forener sødme og styrke

Søs Fenger startede for alvor sin karriere som popidol i ”News” og har siden som solist bevæget sig sikkert rundt i mange genrer. På én gang har Søs Fenger, således på forunderlig vis, formået at forvalte både sine musikalske interesser og sit store talent – og holdt fast i den svære kunst at have sig selv og publikum med hele vejen.

En musikalsk oplevelse der varmer om hjertet

At hun forstår at forene sødme og styrke er samtidig måske forklaringen på, hvorfor Søs Fenger er blevet rollemodel i flere generationer. Til koncerterne samler Søs et bredt publikum af hele familier til samme event; døtre, brødre, mødre, fædre, de unge teenagere, bedstemødre, svigerforældre, kærester og ægtepar som vil høre ”deres” sange – alle som kender og elsker Søs som performer og for hendes sange. Søs Fenger kan skabe en nærværende koncertoplevelse med nogle af de største kærlighedssange i Danmark.

Oplev Søs Fenger ved “En Romantisk Aften i Kongens Have”

Glæd dig til at opleve Søs Fenger med trio ved en nærværende og stemningsfuld koncert tirsdag den 5. juni 2018 ved “En Romantisk Aften i Kongens Have”. En musikalsk oplevelse der varmer om hjertet!

GAVEIDÉ – KONGE PICNICKURV KR. 300,- Fri entré til arrangementet

Køb her

 

top