Tilkøb af picnickurv, sandwichbag m.m.

 

Forudbestille åbner senest 1. december 2017

Alle der har købt koncertbillet til arrangement vil modtage en nyheds e-mail når det er muligt at købe tilkøb. Tilbud for tilkøb af mad, drikke, stol m.m. er blot tilbud, og det er helt frivilligt om man ønsker at benytte sig af dem. Du kan bestille mad og drikke m.m. når du køber dine koncertbilletter.

Mad & drikke til arrangementet

Stole, borde, bænke, tæpper til arrangementet

Se herunder vores udvalg af tilkøb:

En Romantisk Picnickurv – 1 person

En Romantisk Picnickurv – 1 person (VEGETAR)

Sandwich Bag – med lækker sandwich, vin og sødt – 1 person

 

 

Koncertstol 2018 – Begrænset antal sælges

Koncertstol med fri siddeplads til arrangementet. Køb en original koncertstol “En Romantisk Aften i Kongens Have 2018”, som kan forudbestilles her. Du kan nemt og enkelt bære denne koncertstol rundt i hele Kongens Have og sætte dig nøjagtigt hvor du har lyst og nyde de forskellige koncerter.

Da Kongens Have er Danmarks ældste kongelige have, er et fredet område og danner rammen om denne unikke koncertoplevelse, sælges der kun et meget begrænset antal koncertstole til dette arrangement. Der tages forbehold for udsolgt.

(Det vil ikke være tilladt eller muligt selv at medbringe egen stol, “jægerstok”, skammel, klap-ud stol, rygsæk-stol, taburet, ej heller stole der er købt sidste år til arrangementet  i koncertområdet i Kongens Have denne aften)

Kongens have danner rammen om romanisk musikaften

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

top